Lekkere lunch voor een bruiloft, 3 tips

Lunch tijdens huwelijksrecepties worden steeds populairder en zijn geweldig voor de bruid en bruidegom die een informele receptie willen waarbij plezier wordt gemaakt met vrienden en familie zonder alle pracht en praal van het huwelijk. De truc om een trouwreceptie voor de lunch er geweldig uit te laten zien en lekker te laten smaken, is door het eten eenvoudig en toch vullend te houden. Hieronder worden 3 tips gegeven voor de perfecte lunch voor uw trouwfeest locatie amsterdam.

Simpele en lekkere broodjes

Het serveren van sandwiches op uw bruiloft is een goede keuze omdat ze gemakkelijk te maken, gemakkelijk te serveren en geweldig zijn voor de hele dag door evenementen. Ze zijn gemakkelijk te maken. Iets lekkers tussen twee sneetjes brood (of sneetjes groente) is altijd een goede keuze voor een evenement. Ze zijn gemakkelijk te serveren en u hebt niet veel keukengerei nodig. Ook is belegde broodjes bestellen een mogelijkheid. Ze zijn perfect voor brunch- of lunch evenementen. Voorbeelden van heerlijke sandwiches zijn:

  • Een klassieke sandwich met kipsalade: Voegt wat luxe toe en dit broodje zal erg in de smaak vallen bij uw gasten.
  • Een Italiaanse sandwich: Een vegetarische optie die ook nog eens erg kleurrijk en lekker is.
  • Ei en avocado: Een magische en gezonde combinatie.
  • Buffalo Chicken: Deze broodjes zijn pittig en vullend.

Bijpassende drankjes

Naast overwegingen die u moet maken voor het eten, is het belangrijk om voldoende bijpassende drankjes te hebben. Als u een locatie huurt, neem dan contact op met de eigenaren, de barmanager of de organisator van het evenement om te begrijpen wat de prijs is en wat de hoeveelheid alcohol is die ze op voorraad hebben voor de trouwzaal amsterdam.

Als u veel kinderen hebt die hun ouders vergezellen, is het belangrijk om ze ook te voorzien van wat niet-alcoholische dranken. Verse sinaasappelsap, appelsap, limonade of frisdrank  is altijd populair. Zorg ook altijd voor een dispenser of water. Vul dit regelmatig aan en voeg wat munt, citroen of ander fruit toe om het een subtiele smaak te geven en een echte elegantie toe te voegen aan uw lunch.

Voor de alcoholische drankjes zijn champagne of prosecco misschien wel de meest voorkomende en populaire drank op borrels en in het bijzonder op bruiloften. Sommige mensen houden hier echter niet van, dus overweeg altijd een reeks alternatieven. Zo kunnen ze genieten van wijn, dus overweeg om voldoende rode, witte en rosé wijn beschikbaar te hebben.

Voedsel en drank opslag

Als u uw bruiloft buiten organiseert, let dan goed op waar u uw eten bewaart. Het is een idee om wat gaas- of glazen hoezen te hebben om te voorkomen dat wespen of insecten op het voedsel komen. Dezelfde aandacht moet ook worden besteed aan uw andere voedsel. Als het een warme dag wordt, overweeg dan om het eten tot het laatste moment in de koelkast te bewaren. Als uw bijeenkomst echter ergens vandaan zal zijn van waar de koelkasten zijn, zorg er dan voor dat u de logistiek plant van hoe u het eten bij de gasten wilt krijgen.

Ook is het belangrijk om de drankjes koel te houden, omdat ze dan natuurlijk veel lekkerder zijn. Zorg ervoor dat u diepe ijsemmers hebt en vergeet niet om voldoende ijs te bestellen of te kopen. Het is verbazingwekkend hoe snel ijs smelt in de zon. Het is ook de moeite waard om wat extra ijs in uw vriezer te bewaren.